Papir-isroser i vinduene

Jeg har gjennom hele desember vist en rekke ulike «snøkrystaller» og inspirert mange til å fylle vinduer, dekorere julepakker, lage julekort og generelt ha uforpliktende kreativ moro, og nå runder jeg av med å vise blomstervinduet mitt. Papirklipp er perfekt romjulssyssel.

– Jeg bretter til seks/tolv spisser. Det blir finere enn den vanlige åtte/seksten, og du kan lære å brette her.
– Her finner du bilder av snøstormvinduene mine, og mange mønstere
– På instagramkontoen min ligger enda flere mønstere og ideer.

Brett og klipp de skjønneste blomster

Jeg synes det er veldig spennende å tenke ut nye fasonger til papirklippen. Noen ganger tegner jeg opp ideen først, andre ganger klipper jeg direkte. Jeg har gjort om seks av klippene til «mønstere», så håper jeg det kan inspirere dere til å lage deres egne fantasiblomster. Husk, det kan gi veldig fin effekt å variere størrelsen på blomstene om du taper opp i vinduet. (Bruk dobbeltsidig tape)

Hvordan brette og klippe blomster

Hvordan lage vakre blomster med papir og saks. (Kirigami)

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Hei Anne! Kjempefine snøkrystaller du lager :-)) Jeg ble veldig inspirert av de du la ut tidligere men rakk aldri å lage noen selv. tatt av julen kan du si 😀 de gir jo gode barndomsminner! Romjulsklem fra Marit 🙂

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her