Så lett lager du en tett tulipanbukett

Akkurat nå er tulipanenes høysesong og det bugner av farger i butikkene. Det er rom for å leke litt med tulipaner, og ettersom de jo står en stund så kan det være lurt å endre på buketten underveis når de vokser ut av vasen (lær hvordan unngå akkurat det), får stygt bladverk eller man er klar for en fornyelse.

Jeg liker godt å lage små lave buketter som denne på slutten av tulipanens liv (før den sendes over i islykter). Jeg starter med å klippe tulipanene til nesten den lengden jeg vil ha. Så fjerner jeg alle bladene, og så legger jeg tulipanene en og en i handen med hodene i samme høyde. Når du har samlet alle så binder jeg stilkene løst sammen med en strikk eller hyssing. Til slutt skjærer jeg over stilkene så de blir passe lange, og setter buketten i en vase.

Slik setter du sammen en tett tulipanbukett

2 KOMMENTARER

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her