Tulipanfryd i Dalbys vase

Jeg har blitt riktig glad i denne vasen fra Claus Dalby og Holmegaard. Fasongen gjør at blomstene legger seg pent i den, om du har nok av de. Perfekt for litt frodige buketter. Akkurat denne buketten har tulipaner, anemoner, gåseunger og ranunkler og har gledet meg en uke. Jeg fikk den etter et foredrag jeg hold for Gjerdrum hagelag, en hyggelig overraskelse.

Faktisk er jo også vasen en gave. Jeg fikk den på pressevisningen for to uker siden. I tillegg til at jeg fikk en vase til meg selv, så fikk jeg også en vase og en skål å gi vekk i bloggbursdagsgavedrysset sammen med diverse andre godsaker. 11 vinnerene er nå trukket og kontaktet og pakker fra Nordic Garden, Garden Living, Solhatt økologiske frø, Hageredskap og Holmegaard sendes  ut :) Hyggelig å spre hageglede på den måten også!

dalby-vase

2 KOMMENTARER

  1. Ja visst är det kul när man får en present eller blomma efter ett föredrag och när givaren lyckats hitta något man gillar. På köksväggen har jag en sorts skärbräda (som jag på sin höjd vågar använda för uppläggning) som jag fick av en trädgårdsförening. När de sedan kom på trädgårdsvisning och fikade inne fick de se att presenten hängde på hedersplats. Jag borde visa en bild någon gång, den är i retrostil med en trädgårdsgumma med allehanda grönsaker och blommor i famnen, med grönt, orange och glada färger. Den trädgårdsföreningen glömmer jag inte iaf!/Monica

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her