Hagetv: Se The Big Allotment Challenge her!

Klar for hageinspirasjon? Klar blomster og bugnende grønnsaker og hyggelige hagefolk? Klar for å lære litt om crazy engelske tradisjoner med å dyrke frem digre grønnsaker, perfekte blomster og lage pussige syltetøy og blomsterdekorasjoner? Jeg serverer i dag alle seks episodene av første sesong av The Big Allotment Challenge, og den gir deg alt det og mer ;)

Koselig serie, reality-aspektet blir ikke påtrengende.

Og ja, i løpet av noen få dager nå så kommer det en oppdatering til Kjøkkenhageskolen! Nå er det tid for å så litt mer :D
Og du, det er nå 60 rosa skønnheter påmeldt til X-faktor, la deg inspirere – og bli gjerne med selv!

OPPDATERT: Jeg har nå rettet slik at den første videoen faktisk er med:

Dette er forresten den engelske utgaven av serien som gikk på svensk tv i fjor under navnet Trädgårdskampen. Det kommer en norsk utgave av denne serien (men mer lik slik den er laget i Sverige) om ikke så lenge, informasjon følger!

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

5 KOMMENTARER

  1. Takk, Anne! Så gøy med noe nytt å se på i hageverden. Ikke lett å finne ut om disse hageprogrammene. Satte veldig stor pris på oversikten du bla laget i 2014. Takk takk.
    Ha en spennende vår!

  2. tusen takk for nesten 6 timer med god underholning og læring. Jeg ville neppe funnet dette uten at du la dem ut for oss!

  3. Må si meg enig med Mette og Helga Margrethe, takk for dette!

    Både underholdende og lærerikt.
    Og deilig britisk!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her