Jeg deler ut 9 billetter til Hagemessen via Instagram!

Klikk deg over på Instagram, tagg to venner og vinn biletter til Hagemessen. Og om du ikke allerede gjør det så håper jeg du i tillegg vil følge meg også på Instagram :D
(og ja, denne konkurransen kjører jeg kun på Instagram, så du må være med der for å kunne vinne).

Hagemessen holdes på Lillestrøm 17-19. april. Her kan du lese mer om messa

Lurer du på hva den fine blomsten i bildet heter? Det er våriris, ‘Katarina Hodgkin’

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her