Spennende ny vase fra Klong

Jeg ble temmelig fasinert når jeg snublet over denne vasen på Illum bolighus for to uker siden. Den heter Äng og er designet av Eva Schildt for det svenske firmaet Klong. Jeg var på jakt etter noen spennende vaser å ta med på God morgen Norge, og etter responsen jeg fikk fra seerene så var det da jammen mange av dere som ble fasinert også!

Bildene ble tatt litt i en fei en trøtt morgen før jeg leverte vasen tilbake, så de yter ikke den fine vasen rettferdighet, men men, jeg håper dere ser potensialet.

Vasen er en nytolkning av den gamle «rosevasen» med metallnetting over toppen og består av en glassvase med en dobbel messingrist, som er løs. Det at risten er dobbel er det som gjør vasen så genial, for da kan du virkelig styre nøyaktig hvordan blomsten står og sette den både rett ned og i vinkler.
Jeg har fylt vasen med grener av solbær og hyll fra hagen, og kirsebærgrener og hvite tulipaner fra butikk.

klong-4

Det er varianter. Den store runde, den lille runde – begge kommer i både blankt messing og mørkt metall med glassbeholder, og en firkantet som har metallbeholder. Jeg må si jeg er ekstremt svak for den firkanta utgaven, det havner nok på ønskelista gitt :) Les mer om vasen på Klongs nettsider.

Bildene nedefor er lånt fra Klong.
Ang-klong

Ang-rektangulaer

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Ohh vad glad jag blir, för den du skrev om från Kosta bara älskade jag nu funderar jag på att försöka göra nya plattor till dm för de är trasiga. Då kan jag ju köpa den här också som är vidare och ite lägre mina de andra är höga.
    Tack för tipset.
    Önskar dig en fin och skön helg vi ses på X-Faktor.
    Kram Meta

  2. Dette var nydelig-fargekombinasjonene topp, og så det helt enkle.
    Her blomstrer kirsebærgreiner inne- ha en flott lørdag!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her