Jeg skal på Hagemessen, skal du?

Til helgen er det hagemesse på Lillestrøm. (Besøk messas nettside her).

Jeg skal inn i morgen (fredagen) og kommer til å rapportere fortløpende på snapchat (brukernavn Moseplassen) og Instagram. På kvelden gir jeg dere en oppsumering her på blogg. Om du ser meg så kom gjerne bort og si hei! Jeg er forøvrig fryktelig dårlig på å kjenne igjen folk så ikke tro jeg er overlegen om vi har møttes før og jeg ikke hilser!

Jeg gleder meg til å besøke noen stands jeg veit alltid er bra, og til å finne nye favoritter. Og ikke minst så gleder jeg meg til å se inspirasjonshagene! Og så blir det spennende å se hvordan det blir å ha messa i «nye» lokaler. De er nå nemlig i de borteste og beste hallene noe jeg tror vil gi en mer helhetlig opplevelse.

Jeg begynte på liste over hva jeg skulle besøke, men den ble for lang, jeg har jo tenkt å besøke omtrent alle sammen…. Så begynte jeg på liste over de jeg anbefalte spesielt. Den ble også for lang. Så nå skjærer jeg ned til beinet og kommer med tips på fem stands jeg garantert finner kule planter til hagen på:

– Gartneriet Spiren D03-14. Ja, hun med alle helleborusene… (bla de i bildet)
– Corines tomater D05-15. Spektakulært utvalg av tomater rett og slett.
– Garden living E03-24. Sære stauder og vakker redskap, og deres flunk nye hageblad: Hagedrømmer
– Interflora Strømmen D03-05. Masse artige planter og litt gøy dill
– Hagegal D05-05. Stand i kunnskapsgata. Forumister på hagegal deler av overskuddet sitt. (Og det minner meg på at jeg må ut og grave opp…)

Ja, og en bonus. For alle humleinteresserte: Besøk La humla suse i kunnskapsgata D05-08!
(Alle tall refererer til stand-nr, se oversikt i messebladet når du kommer til messa)

Skal du på hagemessa? Hva gleder du deg isåfall mest til å se?

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

17 KOMMENTARER

 1. Jeg hadde egentlig ikke tenkt å dra dit i år, men plutselig blir det en tur på lørdag like vel :)
  Jeg drar dit mest pga. Marianne og Helleborusene :)
  Er du der på lørdag også?

  Klem

 2. Jada! Skal stå for hagegal på fredag ettermiddag. Skal snuse litt rundt, og Spiren, Garden Living, i Gros hage, Hagemo, Schrader gartneri, så klart Norsk roseforening, Vien Compagniet og Rom blir i hvert fall besøkt. I fjor oppdaget jeg en liten stand med nydelige, nette, stilrene møbler produsert på Menorca! Falt for en regissør-gyngestol :)

 3. Jeg hadde tenkt å dra på søndag med bil for å få glede av salget, men jeg må prioritere å bli ferdig her med alt jeg har satt igang. Det kommer gjester neste helg.

 4. Ja jeg tar første fly fra Bergen lørdag morgen. Er spesielt opptatt av hageredskaper. Håper å finne en hagetrillebår som
  går på batteri. Reiser med toget hjem igjen slik at jeg kan
  få mest mulig med meg. Takk for tipset om de fem standene. De
  må jeg også besøke.

  • Hei,

   Jeg MÅ jo bare fortelle at vi har en trillebår, som går på batteri!

   Den heter «el-båra»- kjøpte den for et par år siden!

   http://www.elbaara.com

   Vi er kjempefornøyd med den, bruker den masse på hytta, der vi har noen hundre meter å gå fra bilen, på kronglete sti gjennom skogen!

   Bare spør hvis noen lurer på noe:-)

   Hilsen Annette

 5. Ja jeg tar første fly fra Bergen lørdag morgen. Er spesielt opptatt av hageredskaper. Håper å finne en hagetrillebår som
  går på batteri. Reiser med toget hjem igjen slik at jeg kan
  få mest mulig med meg. Takk for tipset om de fem standene. De
  må jeg også besøke.

 6. Ja, gjett!
  Dette har vi jo gledet oss til siden hagemessen i fjor.
  Jeg har forberedt mannen på at det kan forekomme litt shopping.

  Garden Living, I Gros hage, Krukkegården, Spiren, Vien, Bryn, ja, det blir travelt.
  Og så skal jeg studere visningshagene, så klart.

  Kanskje vi sees i dag?

 7. Hei,

  Jeg MÅ jo bare fortelle at vi har en trillebår, som går på batteri!

  Den heter «el-båra»- kjøpte den for et par år siden!

  http://www.elbaara.com

  Vi er kjempefornøyd med den, bruker den masse på hytta, der vi har noen hundre meter å gå fra bilen, på kronglete sti gjennom skogen!

  Bare spør hvis noen lurer på noe:-)

  Hilsen Annette

 8. Ja, gjett!
  Dette har vi jo gledet oss til siden hagemessen i fjor.
  Jeg har forberedt mannen på at det kan forekomme litt shopping.

  Garden Living, I Gros hage, Krukkegården, Spiren, Vien, Bryn, ja, det blir travelt.
  Og så skal jeg studere visningshagene, så klart.

  Kanskje vi sees i dag?

 9. Hei,

  Jeg MÅ jo bare fortelle at vi har en trillebår, som går på batteri!

  Den heter «el-båra»- kjøpte den for et par år siden!

  http://www.elbaara.com

  Vi er kjempefornøyd med den, bruker den masse på hytta, der vi har noen hundre meter å gå fra bilen, på kronglete sti gjennom skogen!

  Bare spør hvis noen lurer på noe:-)

  Hilsen Annette

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her