2285 stemte og vinneren av Bergene Holms uteromspris ble:

Betalt innhold

Bergene Holm er en av norges største trevareprodusenter. Hvert år deler de ut ulike inspirasjonspriser til prosjekt bygget i tre. Jeg holdt tidligere i måneden finaleavstemningen for Uteromsprisen her, og på fredagen offentliggjorde vi vinneren, fra scenen på Hagemessen! Den røde minilåven i Sarpsborg gikk av med overlegen seier, gratulerer Ulf og Lene Kingsrød! Du kan se mer av låven og følge byggingen i Bergene Holms byggeblogg

På andreplass kom paviljongen til Henning Kulterud, og på tredjeplass kom hagestuen til Tone og Kjell Storøygaard. Hagestuen vant forøvrig prisen for beste søknad!

Bygger du noe i tre i år så ta bilder underveis, og så kan du på høsten melde deg på for neste års Inspirasjonspris! Det er store pengesummer å vinne, og en mulighet til å inspirere :)

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

  1. Gratulerer til vinnerne!
    «Låven» er søt og nostalgisk, ikke rart den vant!
    Mine persolnlige favoritter var paviljongen på andreplass og – tja, vanskelig å velge!
    Så jeg fikk aldri stemt, he he.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her