Hageprogram: Grønn glede starter i dag!

HQZfaxwuTyNeLSdYzxyMHQvaz0eRXWhO6_HqM94L2p7w
Jeg har jo helt glemt å lage en påminnelse til dere om at Grønn Glede er i gang med sin fjortende sesong!
Den sendes på NRK i kveld (tirsdag) kl 19.45, og kan sees i reprise natt til onsdag kl 02.10, torsdag kl 11.30 og lørdag 12.55.
Eller du kan se det (og alle gamle) akkurat når det passer deg best på NRK-netttv.

I år har Grønn glede gjort en liten vri for sesongens første program, det sendes nemlig live fra en kolonihage i Sandefjord og programmet varer i 70 minutter. Resten av serien blir mer som vanlig og spinner rundt et lite småbruk på Fossane ved Farrisvannet, og turer ut til hager rundt om i landet.

PS: I intervju hos NRK tipper Schau at dette er verdenshistoriens første direktesendte program. Det fikk meg mildt sagt til å fnise. Jeg har sett mange program som er sendt live, feks så har Søren Ryge i Danmark holdt på med det i mange år. Men det er nå morsomt at Grønn glede ønsker å fornye seg litt, og live kan være fint det om regien er god :)

Mer hagetv!
Jeg har ikke fått oppdatert den generelle hage-tv oversikten, men du kan jo midlertidig bruke forrige ukes, det meste er sikkert fortsatt gyldig.

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her