Høstet fra hagen!

Det er jammen praktisk med flerårige vekster! Spesielt for meg som nok ett år har underprioritert å så inne… De flerårige vekstene dukker opp av bakken når det passer de, og jeg har hatt friske smaker i over en måned nå.

En annen ting som er praktisk er at alle disse grønnsakene/urtene her er temmelig villige og produserer mer enn vi kan bruke opp selv. Så nå har jeg høstet en hel kurv full, og tar den med meg på fredagspils i håp om at noen forbarmer seg over innholdet. Og så kanskje blogger litt om det, spesielt løpstikka bak der, for makan til respons som jeg fikk på denne ukens post om løpstikke/kjærlighetsurt/maggiurt! Jeg ser dette er en plante mange brenner for, så nå har jeg lyst til å dele flere oppskrifter :)

urter-mai-2
Sitronmelisse, oregano, løpstikke og luftløk.

Synes du det høres kjekt ut med flerårige krydderurter? Sjekk lista mi her og kjøp deg noen i en urtepotte eller så de!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her