Hvor kjøpe Fuglefryd?

Jeg får stadig spørsmål om hvor boken min, Fuglefryd, kan kjøpes. Og sånne spørsmål gjør meg jo glad så nå tar jeg cue av flaggspetten over og mater dere gladelig med informasjon. Men første først: Nå er boken snart her! Fuglefryd er ventet til Norge 20. oktober, så tar det noen dager å sende den rundt og få pakket opp og plassert i hyller, men du kan forhåndsbestille på nettbutikkene allerede nå 🙂

dyr-2

Bokhandler:
– De aller fleste bokhandlene har tatt den inn, yey!

Nettbokhandler:
De aller fleste nettbokhandler har Fuglefryd. Men, fordi Haugenbok og Tanum gir meg provisjon på salg så håper jeg du vil følge lenken herifra og dit når du handler. Det er ikke så veldig godt betalt å skrive bok, så provisjonen fra nettbutikkene gjør stor forskjell for meg, og påvirker ikke hva du betaler 🙂
Haugenbok har boken til laveste lovlige pris (350kr) og gratis frakt. Ikke nødvendig å registrere deg som kunde.
Tanum har også laveste pris og gratis frakt. Krever innlogging.

 

ekorn

Andre butikker:
Fuglefryd kan også dukke opp i andre type butikker, som feks Blomster&Interiørbutikker, dyrebutikker, jernevarehandler ol, dette er helt opp til butikkeier!  Driver du en butikk og kunne tenke deg å selge Fuglefryd så ta kontakt med Lene Løver hos Font Forlag, forlaget selger gjerne i små kvanta.

Utenfor Norge:
– Bor du i Sverige så får svensk Adlibris boken for salg!
– Bor du i Finnland så får  finske Adlibris boken for salg!
– Bor du i Danmark? Boken er ikke tatt inn i noen Danske bokhandler så langt, men om du har lyst på boken så legg igjen en kommentar eller send epost. Ser jeg dere er mange nok så kan jeg prøve å få til en avtale for dere så dere slipper å få de sendt fra Norge, noe som fordyrer veldig.
– Bor du i andre utland? Det ser ut til at Bokkilden.no har den beste avtalen på frakt, de tar 200 kr for å sende innen Europa. Obs, lokal toll og moms kan komme i tillegg.

Lyst til å bla i boken? Klikk på bildet under!

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her