Fuglefryd rett inn på bestselgerlisten :)

I dag våknet jeg opp til en strålende nyhet, Fuglefryd gikk rett inn på bokhandlerforeninges bestselgerliste for generell litteratur, på en 10. plass (se listen her)

fuglefryd-bestselger

Det er VELDIG gøy! Gøy fordi det betyr at mange har kjøpt den, men også gøy fordi det å være innenfor topp 10 betyr at bokhandlene blir mer oppmerksom på boken, og at boken får bedre eksponering i butikk. Jo flere som ser boken, jo mer sannsynlig er at potensielle lesere plukker den opp 🙂

Så, nå har jeg altså nådd tre av mine hårete mål!
Mål 1. Boken er satt i 2. opplag
Mål 2. (ekstremt hårete) opplag 2 av boken ble bestilt før salgsstart
Mål 3. Få boken inn på topp 10.

Nå har jeg ikke flere mål! Hehe, eller joda, jeg har det, men det er så hårete at jeg ikke tør å si de høyt 😉

Det er gøy at boken selger godt, men det ultimate målet er at de som har kjøpt boken er fornøyd. Og basert på tilbakemeldingen jeg har fått så langt, så har jeg da truffet der. DET er og blir det viktigste! 

Fuglefryd selges i alle bokhandlerkjedene, og i nettbutikker. Om du vil handle i en nettbutikk så kan du jo gjerne bla i boken først, – det gjør du her 🙂 

fuglekasser-fuglefryd

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

11 KOMMENTARER

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her