Islykter og meg på Tv2 på torsdagen!

Jupp, på torsdagen (14. januar) skal jeg på God morgen Norge TV2 med islyktene :) Jeg veit ikke når i sendingen enda, det oppdaterer jeg her når de har satt sendeplanen.

Oppdatert: Vi sender fra TV2 taket litt etter ni :) 

God morgen Norge hadde fått med seg årets islyktfeme, og ville gjerne være med og spre den enda litt bredere og det synes jeg jo er hyggelig. Denne gangen skal dere få se både mine lykter og dere leseres. Jeg kommer til å spørre noen av dere som har delt islykter på Moseplassens Facebookside eller på Instagram med #moseplassen om å få låne bilder. Så fortsett å dele, så kan dere altså både få mulighet til å få bilder vist på TV, og være med i konkurransen!

Nå er jeg i gang med å lage noen nye lykter, og ikke-lykter. For jeg må jo ha med litt nytt «stoff» til tv-sendingen ;) Er du nysgjerrig så får du litt sniktitter gjennom snapchatkontoen min (brukernavn Moseplassen), og ellers får du vente til torsdagen :)

Pst: Ny på Moseplassen?
Jeg har laget masse slik-lager-du-islykter poster. Her er de viktigste:
Lag islykter med ballonger
Lag islykter med en bøtte
Lag islykter med former (både kjøpt og hjemmelaget form)

anne-ballongislykt

islykt-perleblomst

tv2-islykter
Fra tv-opptaket i januar 2013. Skal ikke lage liiike mange lykter i år (jeg hadde vel 100 tror jeg)…

 

 

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her