Også de stoooore vil telles….

Ja, det er sånn derre telling til helgen. Hagefugltelling heter det, men det er et litt missvisende navn, for tellingen begrenses ikke til bare fugl, eller hage.

Man kan telle i en park, man kan telle på hytta, og man kan telle ting som ikke er fugler!

Ekorn er det vanligste av de alternative fuglene. Den er jo så nær å være fugl at den til og med er med i fugleboken min 😉 Røyskatt, mår, snømus og hjort dukker også opp i tellingen.

raadyr-2

Og rådyr. Tidligere i uken kom disse to fyrene innom mens jeg satt med innspurten på blogginnlegget med fugleplakat. De ville jo si i fra at de skulle telles de også! Noen plass på plakaten fant jeg ikke til de, men et blogginnlegg ble vi enige om at de kunne få.

Pst: rådyr er supersøte, og overraskende små. Men du har ikke egentlig lyst på rådyrbesøk i hagen. De beiter nemlig gjerne på de aller kjæreste plantene, inkludert å ete opp alle skjønne tulipaner på våren og roseknopper på sommeren…  😉

Pst2: Du kan høre meg på Østlandssendingen og nitimen i dag, og P4 i morgen, snakkende om sånn telling. Bli med og tell du også!

raadyr

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Så herlig det nederste bildet var! Alle har hørt uttrykket elefant i et glassmagasin, men at rådyr i hagen kan ha samme effekt, er det nok ikke mange som vet- før nå…
    Ser for meg at hun ber om unnskyldning for den knuste lykta ;o)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her