Kom på fugleforedrag i Oslo 9. mars!

9. mars 2016 skal jeg snakke (kåsere!) på Prosalong, ved Norsk faglitterær forfatter- og oversetterforening! Tema for kvelden er Frydefullt fugleliv: – hva er så magisk ved fuglene våre, og hva får så mange til å elske småfuglen!

Andreas Tjernshagen kom i fjor ut med en bok om «Meisenes hemmlige liv», jeg kom jo i fjor med Fuglefryd, og sammen skal vi smitte salen med fuglefacinasjon!

Les mer om kvelden på facebookeventet :) Det er gratis adgang, åpent for alle, i Uranienborgveien 2 med inngang Parkveien. Fra kl 19-21! Kom da vel! 

 

anne-foredragLitt om kåseriets vinkling:
Jeg har jo holdt noen foredrag nå om fuglene. Men denne gangen blir det nok litt anderledes. Litt fordi de har bedt om et kåseri (ik!), men ikke minst fordi Prosalong jo er noe annet enn et hageevent.

I tillegg til å vise tilhørerne noe av gleden fuglene gir meg, så har jeg lyst til å si litt om hvordan jeg jobber for å lykkes med å formidle opplevelsene videre. Hva skal til for at mitt møte med fugler kan gripe dere lesere, både på blogg og bok og andre format? Og så vil jeg si litt om hvordan sosiale medier gjør at vi tar del i hverandres opplevelser. At det gjennom blogg, instagram, facebook og snapchat kan oppstå dialog mellom leser og meg, og mellom leserne. Det er berikende for både leserne og meg, og det er berikende for det jeg har publisert både digitalt og i bok.

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Lykke til med foredraget! Mange flere burde fore fuglene og få mer naturglede i hverdagen! Veldig morsomt for barn også og en fin måte å lære om fuglene på!

    • Fugler er jo så sammarbeidsvillige, selv inne i bykjernene kan man få besøk i bakgårdene! Så ja, absolutt smart å både få opp øynene for gledene de sprer, og gjøre noen grep for å få flere besøk :)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her