Ny sesong av «Liten hage – store planer» på Vox!

Neste onsdag er det duket for helt nye episoder av Monty Dons hageserie Liten hage – store planer (Big Dreams, Small Spaces). Disse er så ferske at serien startet å gå på BBC i februar, så her synes jeg Vox fortjener masse skryt for både å kjøpe inn hage, og at de er så tidlig ute.

311FCAD900000578-0-image-a-22_1455840841223

Om programmet:
I Liten hage store planer blir vi med Monty Don til engelske hageeiere som ønsker å gjøre mer ut av hagene sine. Vi hører deres drømmer og planer, Monty gir sine råd for planlegging og gjennomføring, og så er det opp til hageeieren å gjøre jobben. Vi er innom hagene for å følge arbeidet noen ganger gjennom sesongen, før det så er ferdig og Monty trekker frem hva han synes var best med prosjektet.

Selve programmet varer i en time, pluss reklamen, og i hver episode er vi innom to ulike hager.
Dette er sesong to. Vox sendte sesong en i fjor.

Sendetider tv:
Onsdag 30. mars kl. 20.30, på Vox. (Norsk tv-kanal). Nye episoder hver onsdag fremover.
Reprise på søndager. Første episode går i reprise 16.30. De påfølgende ukene er det ca 16.55

Se på nett:
* Vox har egen nett-tv-visning, men da må du abonere på Dplay
* Vil du ha alt nå så kan du se de senere episodene av serien på BBC sin nettside, om du følger trikset jeg forklarer her.
* Eller du kan rett og slett søke på Big Dreams, Small Spaces på youtube, det er ofte noen som legger ut programmene der (jeg gidder dog ikke lenke dit fordi youtube tar de ned så raskt de oppdager det).

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her