Hagetv: Sommar med Ernst!

Yey, på torsdag starter Ernst Kirchsteiger opp igjen med sin koselige miks av hage, interiør og mat på svensk tv4. Om du ikke har kanalen så kan du se programmene (både nye og gamle) på deres nett-tv tjeneste – klikk her :) (det er gratis, men du må lage en konto, og bruke et svensk postnr, feks 11164).

Serien sendes torsdager på svensk TV4 kl 20.00, med repriser lørdag 13.00

I år tar serien utgangspunkt i en bygning tilhørende Gustavsviks herrgård i Kristinehamn i Sverige. Hovedhuset har brent ned, og bygget Ernst tar fatt på er hva svenskene kaller en flygelbyggnad, som er en sidebygning i noe enklere utføring enn hovedhuset, og i tillegg har han naturligvis prosjekt på gang i hagen :)

 

ANDRE HAGEPROGRAM SOM GÅR NÅ:

NRK: Grønn glede, sesong 12 (reprise)
Sendes hverdager 08.10

NRK2: Hagekampen (Trädgårdskampen, reprise)
Sendes (de fleste) hverdager ca kl 13.10. Du kan se hele serien på nrk sin netttv her

TV4: Gardeners world, trolig 2011 sesong
Sendes de fleste hverdager 06.05

gardeners-world

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her