Lag meiseboller som gave!

Nå er meisebolle-sesongen i gang, og ingen mat jeg serveres settes så høyt av de små hagegjestene mine som de hjemmelagede meisebollene. Og det er ikke bare mine fugler som liker de, jeg hører ofte fra dere lesere av både blogg og bok at oppskriftene jeg deler gir glade fugler rundt i hele landet!

Men det er jo ikke bare fuglene som blir glade av disse, også tobeinte kan like å få en meisebolle, spesielt om du legger litt flid i utseendet. I morgen skal jeg møte Finn Schjøll, og så fikk jeg lyst til å ta med en ny ladning meiseboller til Finn, de pleier han å sette pris på, så i dag lagde jeg da altså disse :)

meiseboller-finn

Å lage figurmeiseboller i pepperkakeformer ol er så enkelt at du godt kan gjøre det med barn, så lenge en voksen håndterer det varme fettet. Du finner oppskrifte og fremgangsmåte på figurmeisebollene her!

Den røde meisebollen er annen variant av oppskriften, men med bringebær i! Akkurat den oppskriften finner du kun i boken min Fuglefryd, må jo være noen ekstra godbiter der :)

meiseboller-figur-3 meiseboller-figur

Og neida, meisebollene er ikke bare til fuglene, du må gjerne spise du også herr Ekorn!

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Så supert at du sendte oppskriften på meiseboller igjen. Vinterdag idag- primstaven skal snus- og jeg tenkte at jeg vil gjerne lage noen snart.Merker at fuglene kommer næmrere vinduene og liksom lurer på om ikke det snart er noe å hente..Så svarttrost, rødstrupe gjerdesmett og en jeg er usikker på idag på en gang-ikke vanlig med alle disse samtidig. Så imorgen lager jeg fuglemat. Var til lege da du var på tv-fillern. Visste ikke om det, skulle ellers tatt det opp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her