Sommerhytta: Ny hage og interiør-serie på TV2!

TV-serien Sommerhytta tar deg med på en reise hvor tre kolonihager bygges opp fra ingenting til oaser. Her blir det både interiør og hage,  i en liten skala som jeg tror du vil finne både inspirerende og koselig :)

Utgangspunktet er et gammelt hus, som deles opp i tre leiligheter med hver sin lille hage. De tre enhetene bygges opp av tre «par», og de som etter ti uker har den beste hytte og hage vinner sin egen!

Programmet sendes for første gang 2. januar kl 19.30, og så til samme tid hver mandag-torsdag i tilsammen ti uker. Repriser kl 1800 tirsdag-fredag.

Programmet ledes av Guri Solberg. Finn Schjøll, Aina Steen og Lars Fossum er dommere, Blomster-Finn kjenner vel de fleste til, og de to siste er henholdsvis interiørdesigner og snekker.

Sommerhytta er slik lagt opp at deltagerene hver uke får i oppgave å fikse til et område, og så blir de på slutten av uken bedømt både på funksjon og estetikk.

sommerhytta-TV2

De tre familiene som deltar er samboerparet Preben Karlsen og Emelie Magnusson, mor og datter Johanna Holm og Ingvill Eriksen, og ekteparet Harald Sollid og Thomas Maximillian Sundeen-Borgersen.

Jeg var på en av de siste opptaksdagene i høst og gleder meg veldig til å se programmet! Det skal bli herlig å få sol og sommer og blomster og finurlige fine løsninger inn i stua. Jeg er spent på reality-tv-biten, det er ikke helt min kopp med te, men jeg har inntrykk av at det blir koselig tv, ikke konfliktorientert krangle-tv, så jeg har trua på at dette blir bra :)

– gleder meg til hage på tv!

(alle bilder: Strix/TV2)

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. Godt nyttår!
    Har satt på opptak allerede i tilfelle jeg skulle glemme det. Supert! Takk for tips :)

  2. Gosj dette blir så mye tv at her må det settes på opptak og satse på å se i helgen. Håper på mye inspirasjon til den stakkars hagen min ( og terrrasene) både hjemme og hytta :-) problemet er også at det kommer flere andre spennende program og med hobbyer ved skirvebordet i tillegg kommer dette til å gå dårlig :-) Godt nytt år!

  3. Dette må jeg se. Iallfall første episode, så får jeg bedømme om jeg skal fortsette å følge. Orker nemlig ikke sånne konfliktfylte realityserier, jeg heller.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her