Vårdag i Frognerparken!

Noe av det som er så bra med den nye leiligheten er at fantastiske Frognerparken ligger kun noen få kvartal unna, og i dag var jeg der for første gang på mange år. Jeg hadde med meg min niese Heidi, som har tatt de fleste av disse bildene.

Lag deg litt varm te/kaffe og bli med ut på en fin om enn litt hustrig vandring langs Frognerelva :)

Absolutt genialt å ha skuter i Frognerparken! Lenestol med hjul, whats not to like :D
(Ja, jeg har både fungerende ben og rullestoler, les om det her).

Håper du også har en hyggelig park eller skogsvei du kan gå tur på, og noen til å være med deg ut!

4 KOMMENTARER

 1. Hei. Det er flott at det finnes hjelpemidler. Ifjor hadde jeg prolaps i ryggen. Kan heller ikke gå lange avstander av gangen. Vil håpe at jeg kan bli litt bedre etterhvert. Jeg fungerer nokså greit i det vanlige. Nydelige bilder du viser. Ønsker deg en fin kveld.

 2. Herlige vårbilder din niese har tatt. Endene ( som alle andre fugler) kvikner liksom til om våren. Deilig å ha en park i nærheten som man kan benytte seg av, også med rullestol. Regner med det blir flere rapporter fra Frognerparken framover. Kjenner jeg savner den, har ikke vært der på mange år.

 3. Nydelige bilder!!!
  Er noen år siden vi var i Frognerparken (bor i Kr.Sand)
  I 2009 fikk sønnen kreft og «bodde» på Radium…da ble det mange
  turer på oss foreldre ned til Frognerparken:)
  En helt herlig park!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her