Jeg skal på hagemessen, skal du?

Tiden flyr! Det har vært mye å styre med denne våren, og det slo meg akkurat at jeg slettes ikke har fått snakket om hagemessen i år!

I morgen åpner Hagemessen dørene, den holder til i Norges Varmesse på Lillestrøm, og er åpent:
Fredag 21. april  kl. 10.00 – 18.00
Lørdag 22. april  kl. 09.00 – 17.00
Søndag 23. april  kl. 11.00 – 18.00

Jeg kommer til å trille rundt i hallene og ta bilder og video for å dele både underveis på Instagram og Snapchat, og i skikkelig blogginnlegg på kvelden. Om du ser meg så si gjerne hei! (Og vær så vennlig å si hvem du er og hjelp meg litt på vei med en knagg, selv om vi har møttes tre ganger før. Jeg er pinlig dårlig på å kjenne igjen folk og huske navn, spesielt når det er mye som skjer).

Om du bor i ok avstand så anbefaler jeg virkelig en tur på messa! Den er noe helt annet enn den var for ti år siden, med massevis av både inspirasjon og spennende handlemuligheter. Selv skal jeg se etter hagestæsj, krukker, og småsære stauder. Og generelt ha øynene oppe for nyheter. Og så gleder jeg meg til å se visningshagene :D

Vil du ha oppdatering underveis så følger du meg på Instagram og Snapchat, jeg har brukernavn Moseplassen på begge. Bruker du ikke de to tjenestene så ikke fortvil, det blir et blogginnlegg på kvelden også! 

.

Pst: Ja, det står at jeg skal trille rundt ja. Jeg har sånn kropp som kan gå, men ikke så langt, så da er rullestol verdens fineste messekompis. Hagemessen er meget godt egnet for rullestolbesøk, skulle bare ønsket meg et lasteplan på den, hehe.

 

Alle bildene er fra 2015 hagemessen, med unntak av bildet over som viser Helleborushimmel på stand til Gartneri Spiren i 2014.

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. Hei Anne. Først må jeg si for en flott opptreden på Tv 2. Flott var du. Frøs du ikke? Jeg synes det så kaldt ut. For vi som bor på Sørlandet blir det nok litt lang vei. Godt at du skal oppdatere oss. Ønsker deg en fin kveld.
    Hilsen Hanne-Lise.

    • Hehe, jeg hadde på stilongs, tykkeste ullbokse og to ullgensere under kåpen. Og lue mellom opptak. Det gikk bra! (men ja, varmt var det ikke, men ikke så kaldt som det kunne vært heller)
      Og takk! Så hyggelig at du likte innslaget!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her