Vårkrukker og meg på TV2 torsdag morgen!

Torsdag morgen skal jeg atter bedrive blomsterprat på God morgen Norge, TV2 :)
Jeg tar med meg en favnen full av små gleder og gjør en innsats for å spre inspirasjon og kunnskap om hvor fint man kan lage det ute så snart det sporadisk er frostfritt om nettene.

For ja, det blir å snakke om hvordan man kan lage juksevår ute, med vårblomster, mose og annen juks. Tips både for de med snø, og de med naturlig blomstring. Noen ideer er gratis å gjennomføre, andre fordrer litt innkjøp.

Innslaget mitt starter cirka 9.40, håper du vil se på :D

 

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her