Fortryllende tulipanbed!

Se for en skjønn skatt jeg oppdaget i nabolaget! Tulipaner og solen samarbeidet på magisk vis, og jeg håper jeg greier å viderebringe litt av all gleden som  struttet ut av blomstene :)

For noen farger!
For en livsglede!
For en inspirasjon!

  

4 KOMMENTARER

  1. Det klarte du! Så vakkert! En elv av tulipaner med grønt gress på breddene! Og hvilke farger! Ser også ut som en masse hostaer står klar til å ta over plassen – god ide! Nå ble jeg inspirert til å gjøre noe lignende :-))

    Hilsen Annette

    (For)hagene i byen er jo noe av det vakreste som finnes, synes jeg:-)Særlig i området du bor(Frogner/Majorstuen/Fagerborg!). Og så noe med at de er synlig for alle, kanskje? Og vanligvis er utrolig mye gjort ut av et lite areal!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her