Byoase og hundremeterskog :)

Jeg la ut et bilde fra nordsiden av balkongen på Moseplassens facebookside før i dag, og da kom det inn to geniale navn på min lille oase:
Pia kalte det hundremeterskogen, Gunn Turid kalte det en byoase.

:)
Det synes jeg passet helt perfekt, så disse adopterer jeg glatt! Takterrassen er jo virkelig lang, og det er så absolutt en byoase.

Bildene over er fra nordsiden av takterrassen, endelig har jeg fått organisert og plantet. SÅ digg!
Altså, ikke helt ferdig da, har igjen en bit nederst, men den kamuflerer jeg, hehe.

For ja, akkurat nå er det mye ordnings på gang både ute og inne. Det kommer fotograf her for å ta bilder til en magasinsak i morgen. Skulle egentlig kommet på mandag, og det var hektisk nok, men, så er det meldt regn mandag og resten av uken, så da skjøv vi utefotograferingen en dag frem, og så blir det inne på mandag.

Jeg liker godt når noen kommer for å ta bilder til magasin. hehe. Da får jeg litt motivasjon til å prioritere å komme i orden ;) Nå blir det fint, og jeg gleder meg til å dele mer med dere! Det blir litt underveisglimt på Instagram, så følg med der i morgen og mandag om du vil se mer både fra jungelstuen og hundremetersbyoasen ;)

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

9 KOMMENTARER

 1. Det var jo to fine og passende navn på hageterrassen din. Den begynner virkelig å komme på plass nå, og er jo så flott. Noen ganger er det greit med et press på seg, så får en gjort ting en har utsatt. Lykke til med fotografering i dag og i morgen. Spennende!

  • Takktakk :)
   Jeg skulle ønske jeg var litt flinkere til å få ting unna i god tid, menmen, jeg jobber med saken ;)

 2. Takk for titten Anne!
  Gleder meg til å se hva du har gjort siden sist hver gang det kommer et nytt blogginnlegg. Er så glad jeg ble oppmerksom på bloggen din, mange flotte bilder og mange nyttige tips!

  • Hei!
   Jeg har ikke insektshotell foreløpig, kom ikke så langt i sommer (heller gitt). Det er veldig variabelt hvor mye tilslag man får i de, men noe tilslag hører jeg noen får.
   Det blir her til neste sommer, regner jeg med :)

  • Hyggelig at du synes det er fint Ingrid :) Her er både bringebær og stikkelsbær allerede. Sukkererter kan jeg ikke spise så det har jeg ikke, men ellers er jeg helt enig i at det er flotte balkongplanter!

 3. Gratulerer med magasinet! Det blir sikkert noen kjempefine bilder. Og jeg er helt enig med valget av navnene – dette ER en byoase. Jeg slapper allerede helt av gjennom en titt på bildene – du må ha det utrolig koselig der om sommeren!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her