Når bondedatteren skal ha gress….

Hehe. Altså, dette var jo egentlig en liten morsomhet som oppsto en vårdag på balkongen. Min bror fant noe korn i lomma (ikke uvanlig når man er kornbonde) og skulle til å kaste det, når jeg inviterte han til å bare slippe det ned i krukken foran oss. Det spirte, og etter som det ikke direkte var i veien så lot jeg det stå.

Og vips så oppdaget jeg hvor vakkert bygg kan være!
Dette er hva man kaller seksradersbygg, og til neste år skal jeg så mer! Det er jo så trendy med gress i krukkene, og dette var da vel så kult som det kuleste gresset, eller hva? :D

.

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

5 KOMMENTARER

  1. For en utmerket idé! Synes gress kan være ganske lekkert, men det er jo også ganske dyrt. Så de store mengdene kan man iallfall ikke skaffe seg. Men nå er der jo bare å «rappe» noen kornstrå når man går forbi en åker. (bare noen få, og ikke noe herping av åkeren, altså)

    • Det er faktisk endel gress man kan så selv, (ikke spør meg hvilken), så gress trenger ikke være dyrt :)
      Om du venter til bonden har skåret kornet, så kan du med god samvittighet ta de stråene som står igjen i ytterkant på jordet, det er nesten alltid litt her og der, spesielt i hjørner. Ett aks er nok for en stor krukke :)

  2. Stilig! Jeg oppdaget det samme da korn fra villfuglblandingen spirte. Løker som visnet ned ble erstattet av mystisk gress. Da var jeg forvirret en stund… Men det ble bra kult!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her