Julekos :)

Heihei!
Håper du har en fin jul! At du er omgitt av slikt som bringer deg glede, som senker hvilepulsen din, som gir deg latter og kos og ro :)

Jeg har det i alle fall godt selv. Jeg har vært en par dager ute hos foreldrene mine, i verdens koseligste julehus. Med familie og tradisjoner og snø og god mat og julepynt og gode minner. Og masse småfugler, hehe, det var faktisk utrolig koselig at det både på gården hos foreldrene og oppe rundt huset til min bror og hans familie er så mye småfugl. Spesielt oppe hos Jens-Helge var det livlig, med blant annet meiser, sisik, stilits og en skjønn flokk med sidensvans. Et resultat av noen års jevn innsats med foring, og til stor glede for oss alle.

Nå er jeg tilbake på sofaen i Oslo, og nyyyyyter Frogner-roen. I kveld skal jeg more meg med å pynte en kransekake (jeg har litt ambisiøse planer…. blir bloggpost om jeg lykkes, men følg med på Instagram-story så får du se underveis uansett åssen det blir). I morgen håper jeg å få tatt en tur til en onkel, og så får jeg se hva resten av romjulen bringer. Forhåpentligvis orker jeg både å få med meg noen hyggelige sosiale kaffeslabberas og å lage meg noen islykter og kranser ol med tilhørende bloggings. Vi får se, lave skuldre og lav hvilepuls er viktigst ;)

Og kooooooos!

Ønsker deg en superkoselig jul!

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. Prøvde å kommentere i stå, håper denne går….
    God jul! Har blogga litt jeg også. Islykter på gang, etter tips fra din video før jul…..

  2. Fortsatt god jul! Høres ut som du har hatt en fin jul så langt. Og så heldig du var som fikk se så mye småfugl. Sidensvansen er så nydelig, synes jeg. Den minner meg om barndomhjemmet, der vi hadde korsved i hagen. Hver høst kom det en stor flokk sidensvanser og spiste de tomme for bær.
    Jeg har hatt en veldig rolig jul, vi var bare mannen min og jeg, også hadde vi datteren på besøk fra Lille julaften til 2.dag. Veldig koselig, og deilig og avslappende.
    Lykke til med kransekakepynting og ellers hva du måtte finne på i jula.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her