Wow, så hyggelig, jeg ble finalist!

Nå ble akkurat finalistene for årets Vixen-awards offentliggjort, og takktakktakk til alle som har stemt på meg, jeg gikk videre til finalegruppen for interiør :)

Jeg har jo et litt ambivalent forhold til hele kåringen, men det lemper jeg til side og fokuserer på det som er viktigst: Det at DERE synes jeg gjør en så god jobb at dere gjør en innsats for å få meg videre i en kåring. TAKK!
(her er et knippe blomsterbuketter til dere alle)

Kåringen er den 4. februar på Grand. Jeg har ikke den fjerneste anelse om hva jeg skal ha på meg, men jeg har en blomstrende tilbehørs plan…. Så får jeg se om jeg får til å gjennomføre den eller ei ;)

Ellers: Til dere som ser jeg ikke produserer så mye innhold og lurer: formen er i grunnen god for tiden, men jeg bruker opp det meste av futten min på noe nytt behandlingsopplegg jeg driver med. Jeg vil ha det litt for meg selv en par uker til til jeg ser om det faktisk har noe for seg, men så langt ser det meget lovende ut :)

Oppdatert:
Jeg ble dårlig og måtte droppe festen. Prisen ble vunnet av nydelige Franciska :)

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

5 KOMMENTARER

  1. Så gøy, gratulerer og lykke til videre. Høres spennende ut med det antrekket du planlegger. Regner med vi får se etterhvert. Spennende også med ditt behandlingsopplegg. Håper det blir vellykket. Lykke til med det også.

  2. Stort til lykke med at du er nået så langt. Det har du fortjent.
    Mht påklædning: Har du set Chanels forårsshow 2018? Modellerne har de yndigste hovedbklædninger på: Sort hattenet foran ansigtet og på toppen af hovedet, næsten helt fremme i panden, en stor eller to pæonlignende blomster. Dertil lille, kirsebærrød mund! Showet kan ses på Nettet på ‘Chanel Spring Show 2018 youtube’.
    Mvh Jytte
    http://www.danishknitdesign.com

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her