Jeg har har kjøpt meg ny hagepynt!

Jeg digger å bryter opp og skaper fokus og variasjon i hagen, og små og store skulpturer kan gjøre nettopp det, enten det er mellom planter eller islykter. Men å finne hage-pyntedingster som faller i smak er ikke så lett, så når en hagevenn åpnet nettbutikk og fylte den opp med en par merker jeg har siklet på fra utlandet så ble jeg superglad :D

Syverud gaard heter butikken og her finner du deres flotte utvalg av hagepynt. Noen av dere nikker kanskje gjenkjennende av fuglen nedenfor, og det er ikke så rart for jeg har en annen venn (Maria) som har drevet og drasset med seg metallfugler i kofferten fra England i flere år. Disse fuglene har jeg fått låne i perioder, men ikke fått mulighet til å skaffe meg selv, før nå.

Produsenten heter Zimbolic, og fuglene kommer opprinnelig fra Afrika hvor de blir laget for hånd av resirkulert metall. Dette gir de en levende og unik patina, og en bærekraftig produksjon. Så flyr fuglene nordover og gjør en mellomlanding i Cotswolds i England og får en lakkering, før de trekker videre hit til Norge.

Jeg har så langt kjøpt to fugler som nå flakser litt rundt på balkongen for å finne sine favorittsteder, og de blir sikkert fler etterhvert… Uglen er superfotogen så den kan jeg sette nesten hvor som helst, men hegren må jeg nok tenke mer på. Hegren er veldig fin for øyet, men for kamera blir det fort for spinkelt (om det gir noen mening). Og hos meg er det jo et poeng at det fungerer både for øye og kamera ;)

Kanskje noen av dere husker kanskje disse lånefuglene i gamlehagen? :)

Det kan være greit å vite at Syverud gaard ikke har mange av hver enkelt ting så det blir fort utsolgt. Men om det du ønsker ikke er på lager akkurat da så har butikken et fint system for å kunne forhåndsbestille. Det er en ren nettbutikk, men om du absolutt vil ta på varen så veit jeg de vurderer å ha stand på en hageevent eller to, følg de på Facebooksiden så får du med deg det.

Kommersielle forbindelser:
Jeg kjenner innehaveren av butikken, men jeg har handlet varene på vanlig vis og har ingen fordeler av å gjøre denne omtalen.

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her