Ekornbesøk! (jeg bor i lånehage)

Jeg er for tiden hus, hunde og kattepasser for min bror, og med den jobben følger det også en usedvanlig kvitrende hage. Og det er så herlig! :D

Jeg jobber på med å ta fuglebilder for noen gode bloggposter til dere, men dag kom ekornet innom og stjal showet. Takktakk sa jeg, og kamera, og bildearkivet og kanskje også du?

Dagens bildeserie sentrerer rundt en av materne. Faktisk så er ikke ekornet så begeistret for sånne holdere med netting, det er nemlig ikke så lett å forsyne seg da. Men, det finner da ut av det! Materen er forresten tatt inn nå for å få fjernet snø og is, for nøttene har ikke godt av å bli våte når snøen smelter, og nå har jeg uansett bestemt at det ikke skal snø mer ;)

Har du lyst til å tiltrekke deg ekorn eller stelle godt med de du har så anbefaler jeg disse bloggpostene:
* Hvordan fore ekorn
* Hva spiser ekorn
* Hvordan bygge bolig til ekorn

Pst:
Om du ikke allerede gjør det: Følg meg på Instagram! Der drypper jeg jevnlig inn hagestuff på Instagram-story (de rundingene øverst vettu). Mer små hverdagsgleder, litt mindre polert og ordentlig enn bloggen :)

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Så koselig at du får ekorn tett på deg igjen. Flotte bilder ble det også. Jeg oppholder meg for tiden i Sør-Afrika, og her har jeg aldri sett et eneste ekorn. Vet neimen ikke om de lever her, jeg. Derimot har vi besøk av 3 wagtail ( ligner veldig på linerler) hver dag. De er veldig tamme, og spiser smuler vi legger på verandagulvet.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her