Hageprogram: Sesongstart for «Hagen min»

Mandag 26. mars kl 19.45 starter NRK sin hageserie «Hagen min» opp med ny sesong! Det blir ni episoder, som har fast sendedag tirsdager kl 19.45, men første program tyvstarter altså litt. Repriser blir det naturligvis også, og programmet kan sees på NRK nett-tv etter sendetid, så ingen grunn til å ikke få med seg litt hagekos!

Oppdatert:
Nå har jeg fått fatt i reprisetider.
1. program går i reprise natt til tirsdag på NRK1 kl 04.55 og torsdag kl 09.50 på NRK2
2. Program starter altså tirsdag kl 19.45

Og husk, du kan se årets og fjorårets episoder på netttv, og følge med på Facebooksiden

Hva slags program er Hagen min da?
Det er rett og slett noe så unikt og kult som et hageprogram som besøker ekte hager. Sånne som det er lett å la seg inspirere av, og gledes over :) I tillegg har de også med en gartner som kommer med gartnertips, en kokk som demonstrerer hva du kan bruke hagens spiselige gleder til, og en snekker som viser enkle diy prosjekt. Det er rett og slett et koselig program, og jeg gleder meg til gjensynet :)

Men hva med andre hageprogram da?
Vel, der har jeg foreløpig ikke fått oppstartsdager. Men, det blir ny sesong av Hagetid, Sommerhytta, Trädgårdstider og Sommar med Ernst. Sånn etterhvert :)

Oppdatert: Og så er det reprise av Hageekspertene på VOX akkurat nå! Kl 10.25 på ukedager og tidligere på morgenen i helgen.

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

  1. Hagen min er ein utrulig flott serie, ein blir så
    inspirert. Synes det var utrulig spennande med bonsai i fjor, veldig kult med ho som hadde bonsai-furu. Har prøva meg på det same men me får sjå :D !

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her