Ekornet: Det er noe der borte jeg har lyst på….

På tide med noen ekornbilder nå. Bare fordi det er kos :)
Dette ekornet var så søt der han lengtet bort til materene han ikke fikk tilgang til. De var jo hengt opp med komplett bitesikre jernkroker…

åååå!

hmmmm….

ler du av meg?!!!

frmp, da kan det være det samme!

Disse ble tatt for noen uker siden i hagen til min bror. Veldig godt å komme så tett på ekorn igjen. De er jo faktisk ekorn utenfor huset her i sentrum også, men det er ikke ofte jeg ser de, og da er de aldri så nær at det blir brukbare bilder av det.

Ha en finfin uke! Håper det skjer noe trivelig utenfor vinduene dine også!

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her