Foredrag: Ett år på balkongen, balkong på ett år!

Fredag, lørdag og søndag er det hagemesse på Lillestrøm :)
Jeg skal som vanlig på messa, og lørdag kl 1400 holder jeg foredrag om hvordan jeg transformerte en naken balkong til en frodig liten hage. Jeg holder det samme foredraget tre dager etter i Skien, på Ibsenhuset.

Sitter og bygger foredraget nå, og gleder meg veldig til å ta tilhørerene med på reisen gjennom året. Målet er å gi de som kommer både inspirasjon og tips for å kunne lage frodige hager på sine egne små areal, enten det er en balkong, terrasse eller et inngangsparti.

Pst: Har du konto på Instagram så kan du vinne billetter til hagemessen, så stikk over til min konto NÅ, for jeg trekker torsdag kl 12.
Sjekk også ut instastory når du først er der (klikk på profilbildet mitt), så får du drypp fra hagemessen, var der og så på rigging i dag.

I foredraget blir det blir tips om planter, tips om hva plante i, tips om hvordan løse ting praktisk, og om hvordan sette sammen så det blir en fin helhet. Og så blir det masse masse masse bilder. Så om du bare har lyst til å bades i sol og sommer og ikke eeeegentlig er så keen på å skulle agere på tipsene så tror jeg du vil bli fornøyd da også ;)

Reklame (betalt oppdrag): Og når du først er på hagemessen så håper jeg du i tillegg stikker innom stand til Tilboligen, der skal jeg ha noen uformelle foredrag om hvordan skape gode forhold for plantene, slik at både du og de trives. Lørdag kl 1545 og søndag kl 1300.

Sees?

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

  1. Når kommer du til Skien kl.? og til Ibsenhuset. Jeg bor 17 mil unna 34 mil tur retur! Men skulle gjerne kommet!

    • Takk for at du spurte Elisabeth! Jeg hadde jo helt glemt å legge inn lenke til eventet. De åpner dørene kl 1700, og så starter mitt første foredrag kl 1800. Jeg holder to foredrag den dagen, og det er i tillegg salgsboder, og ett foredrag til.

  2. Hei, var på foredraget ditt, veldig kjekt å høre på deg! Jeg falt pladask for en «balkong-syrin» på hagemessen, som visstnok var krysset frem av en kar i Holland eller noe. Lyserosa blomster med masse duft! Heter syringa x hyasithiflora «maidens blush». Hadde den ute om dagen og inne på natta i tre-fire dager før jeg planta den i en stor krukke. Blomstene hang fort med nebbet, som i bøyde seg. Ikke noe tegn til å vise eller falle av eller noe slikt. Har vannet gidt, men de henger fortsatt. er de bare sånn, eller er den noe jeg blr gjøre?

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her