Reportasje i Bonytt!

I denne månedens utgave av Bonytt finner du en reportasje fra takterrassen og leiligheten min! Den går over hele syv sider, og jeg må si at dette er skikkelig stas for meg :D

Det ble en virkelig flott sak, og den er i en utgave jeg tror vil passe mange av dere, denne måneden er nemlig hovedtema uterom.

Reportasjen er laget av Eva Høydalsvik (journalist) og Nadia Norskott (foto). De var her og tok bildene for et halvt år siden og vi hadde en utrolig hyggelig dag. Det er tatt bilder på takterrassen, og på stue/kjøkken, og jeg synes jentene har fått frem det beste i boligen min :)

Nadia :)

Det er en ting som kan forundre de som ikke jobber mye med denne type foto: Det ser perfekt ut forran kamera, og bak er det det milde kaos :)

Det er nemlig ikke slik at det som ser pent ut til daglig er det som blir de beste bildene… Så for å lage gode bilder er det mye justering og tilpassing. Det er det jeg har prøvd å vise med bildene i denne bloggposten, hva som skjer utenfor kamera. Du ser det sågar i bildet over også, hvor det til venstre for Nadia er stappet inn en masse kasser og potter som ikke er i bruk.

Jeg hadde tatt ut fra skapene mine alt jeg trodde kunne være egnet for styling. I tillegg hadde Eva og jeg plukket opp noen ekstra detaljer for å få krydder til bildene. Og så hadde jeg skaffet meg noen ekstra blomster og planter. Og alt ble satt på gulvet et sted vi ikke planla å fotografere. Det er nemlig vesentlig å ha litt å velge i skal stylingen bli bra.

Hva kamera ser, pluss litt til.. Stolene har jeg forresten lånt fra Hay. About a chair. Jeg har så lyst på de at jeg dør litt av å se på bildene :)

Jeg føler meg som SÅ heldig som fikk ha jentene på besøk, se ute og innearealet gjennom deres øyne, og få bidra til å lage en god reportasje. Og når det så kommer i mitt favorittmagasin, og det ble hele syv sider: lykketrollsmil

Så håper jeg dere som kjøper bladet blir like begeistret som meg!

Bonytts nettside, Bonytts Facebookside, Bonytts Instagramprofil

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

2 KOMMENTARER

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her