Sprudlende balkongpåske :D

Det har vært en så skjønn påske! Jeg har vært hjemme og storkost meg :)
Solen har strålet sitt vakreste de fleste dagene, men det er ganske kjølig så så veldig vårlig er det ikke egentlig. Men nå løsner det! I dag fant jeg flere løkspirer i krukkene ute, og i morgen kommer nevø Daniel innom for å hjelpe meg å bli kvitt alle vintergrønne grener og dekorasjonsmaterialer, og generelt få ryddet opp, og det blir så digg!

inn med vår..
ut med vinter!

For det er ikke til å stikke under en stol at det er en liten tanke rotete der ute nå. Hehe. Det blir jo fort rotete når hagen er en lang tarm, og nå er det mye som har blitt lagret gjennom vinteren som skal få nytt hjem, og diverse vårgreier som er på vei ut fra sine lagre.

Sånn i tilfelle du ikke trur meg på at her ikke er sånn voldsomt lekkert akkurat nå ;)

Det diggeste blir å få ryddet opp i kjøkkenhage-området over her, som i år endelig skal få skikkelig opplegg. Følg gjerne med på Instagram-story, der kan du følge oss mens vi monterer de nye plantekassene og det grisefine minidrivhuset/ skapdrivhuset. (Som er fra ulike leverandører men ser ut til å være som skapt for hverandre). Og så blir det helt jevnlig oppdatering med vårens fremgang fremover (jeg digger forresten instagramstory, så herlig upretensiøst!)

Inne er det heldigvis ikke så rotete, og her er det dessuten mer vår. Jeg har nå bristeklar syrin, kirsebær og hegg i vaser. Syrin og kirsebærgrenene fikk jeg av en nabo her som beskar i forhagen. Stas

Og det er enda mer vår, for her er en hel haug med løkpotter til drivning. De har stått under tak ute, og egentlig hadde jeg jo tenkt til å ta de inn mye før, men jeg får til det jeg får til, og dette er tidlig nok. Nå står de inne for å få en tyvstart, og så setter jeg de nok ut sånn fortløpende når de har kommet seg litt opp og i gang. Så får jeg våren litt kjappere i disse pottene enn i de store krukkene. For nå klør det altså, nå VIL JEG HA VÅRBLOMSTER :D

[sponset:]
Og pst, jeg har visst blitt grillgal denne påsken… Har en flunk ny elektrisk grill på utlån fra Weber, og jeg som aldri har grilla før har blitt helt bitt av basillen så nå tenker jeg det blir samarbeide :) Har bla lekt meg mye med å tenke ut ut hva jeg kan dyrke og så grille. Når man kombinerer min forkjærlighet for uvanlig varianter av ordinære grønnsaker med grill, så blir det liksom ikke mer personlig mat å servere, feks fylt hvit ufo-squash med grillmerker og røyksmak!

God post-påske alle sammen!

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. Hei! Takk for en inspirerende og fin blogg! Lurer på om du kan si hvilke blomst som er på øverste bilde? Lilla. Er den flerårig?

    • Det er en helleborus, norsk navn julerose, men det erså forvirrende at jeg foretrekker å si helleborus ;)

      Flerårig ja, og tøff. Men bør handles på våren, ikke høsten,om man vil den skal overleve vinteren. (denne er kjøpt nå, de som har overvintret ute har ikke kommet i blomst enda)

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her