Trivelig og travelt :)

April har vært fantastisk!
Hagen våkner til liv, dere lesere våkner opp og strømmer til, potensielle samarbeidspartnere springer ut, Hagemessen kommer og går, og jeg sitter her og smiler fra øre til øre :)

Det har vært mye å gjøre, og jeg kunne ikke vært mer fornøyd. For for en gangs skyld er faktisk helsa såpass samarbeidsvillig at jeg kan følge opp og få til. Sånn omtrent da, det er noen ting som halter litt, men selv ikke supermann er superkvinne ;)

Iris

Det er  absolutt fantastisk å få lov å dele av mine hagegleder med dere, og se at dere blir glade for å ta i mot! Jeg elsker tilbakemeldingene jeg får på ulikt vis. At jeg ser dere klikker dere inn og leser, at jeg får en liker eller hjerte på en post på Facebook eller Instagram. Og at noen av dere skriver en kommentar, eller kommer bort og sier hei når dere møter meg på messer, foredrag eller hagesentere.

Kos! Og viktig og verdifullt, for deres bidrag er med på å gjøre bloggen bedre.

lungeurt

Og jeg brenner for å gjøre bloggen bedre. Så nå, midt i den travleste vårånna så har jeg valgt å sette av tid til vår på bloggen også. Vi er i gang med å skape nytt design, og litt ut i neste uke flytter jeg bloggen ut fra United Influencers og over på egen platform. Det vil gi meg maks kontroll, og mulighet for å skape enda bedre opplevelse for dere. (Av tekniske grunner så kan det hende det blir litt rotete på flyttedagen, så om Moseplassen plutselig ser snål ut så veit du hvorfor).

Helleborus / julerose

Og samtidig med ny blogglansering kommer mai. Den skjønne milde. Forhåpentligvis milde iallefall. Men kommer gjør den uansett, og jeg gleder meg vilt til å ligge på hagesofaen og lytte til humlene, følge knopper som folder seg ut, til å så frø, til å lage kjøkkenhage i mine nye Bedd-kasser, rydde skogsbalkongen, og kanskje tilogmed komme helt inn til rotekroken innerst og få hyret noen til å snekre smarte utemøbler. Det trengs oppbevaring, hehe, også kjent som putteplass for ikke-fotogene greier.

Og så gleder jeg meg til å fange gode hageopplevelser og dele med dere :)

min kjære rosa blåveis
Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. Elsker bloggen. Masse inspirasjon og glede å hente her. Selvom jeg hverken har helse eller økonomi til å gjøre mye ut av min veranda, så drømmer jeg meg bort i din.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her