Heihei :)

Mårn, hei og hallo!
Litt vel lenge siden forrige bloggpost nå. Jeg veit mange av dere faste lesere blir bekymret når jeg uteblir over tid fordi dere jo er klar over at jeg har noen helseutfordringer, men denne gangen er ikke helsa mi grunnen til den lille bloggpausen. Jeg har faktisk vært i uforskammet god form, men har en for en periode valgt å bruke overskuddet mitt på noe annet enn blogging :)

Det blir jo sånn når jeg har så lite arbeidskapasitet som jeg har, jeg må prioritere, det er ikke mulig å «skulle bare» på toppen av det faste. Og en ting er sikkert, å ha Kronisk Drittsykdom AS i 10+ år har gjort meg knallgod på prioritering. Sånn prioritering som ikke betyr «sette i rekkefølge», men faktisk «stryke fra to-do-blokka». Nå var det noe annet som var viktigere for meg, så da måtte Moseplassen ta en liten pause.

Men nå tenker jeg det blir litt mer fra meg igjen fremover!
Høsten er jo slik en fantastisk tid! SÅ mye å glede seg over, og jeg har jo i mange år nå jobbet jevnt og trutt for å vise frem at hagene slettes ikke dør i august, neida, de kan være fulle av skatter langt inn i vinteren. Blomstring forbi de første frostnettene, bær og flotte blader lengre enn det, så dekorasjoner og lys, småfugler og ekorn, og til sist frosten som drysser sine diamanter utover og gir hagen enda ett løft :)

Så startet jeg i dag med ett lite hei, tungt badet i villvinbilder (les om villvin her), og i morgen får dere årets siste hilsen fra mors 30 meter lange fantastiske georginebed. Heng på!

 

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her