Morratrøtt ekorn ♥

Jeg savner å ha ekorna tett på. De var koselige å ha rundt meg, og de var koselige å dele med dere. Men. Det er jo svært mange bilder i arkivet som ikke er delt, så i dag har jeg funnet frem fem år gamle bilder av ekorn i høstsol :)

Og så får jeg jo bare sette meg til i parken her snart og speide etter frogner-ekorna. For de er her jo, selv om vi ikke spiser morgentrøtte frokoster sammen som jeg gjorde med gjengen på Nordstrand :)

Ha en fin dag!

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her