God god god jul!

Jeg og alle de små vennene mine ønsker alle en riktig koselig jul!
Håper du finner roen, og håper du har gode venner eller familie å dele høytiden med :)

Klem Anne :)

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. Jeg fikk boken fuglefryd til jul og la det ut på en tysk fugleside på Facebook. De ble veldig begeistret og lurte på om den finnes/er oversatt til tysk. Vet du om det finnes? :-)

    • Så hyggelig du og tyskerene likte boken :)
      Nei, den er ikke oversatt til tysk eller annet, dessverre. Vi snakket om det men det ble ikke noe av.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her