Deilig å være hjemme igjen!

I går flyttet jeg hjem til leiligheten igjen, og det er så herlig å være her!

For all del, jeg har stortrivdes ute i Fet (hvor jeg har bodd i forbindelse med min mors sykdom og begravelse), men det er nå noe eget med sitt eget :)

Jeg har vært bare vært sporadisk innom disse tre+ siste månedene, primært for å vanne planter og tømme postkasse. Det er jo endel planter her, og de fleste har greid seg fint med tilsyn med en-to ukers mellomrom. Jeg ser at noen av de furter litt da, men det skal jeg da finne kurer for.

Furtekroken… ;)
Festfolket

Balkongen har også måttet være hjemme alene, noe den jo greier fint, men nå var det på høy tid at jeg kom for nå har hagedøren snødd igjen… Men igjen, dette lar seg jo også lett fikse, bare å åpne ett vindu og klyve ut det. Største utfordringen er å huske hvor snømåka ligger…

Ja, også er det jo noen flyttekasser å flytte ut av. Det meste er slikt jeg hadde tenkt å bruke for å lage innhold til blogg mm mens jeg bodde borte. Men så ble det lite overskudd til å lage vinterdekorerte inngangspartier og julekranser og islykter og bordpynter og slikt. Det kjentes riktigere å holde i en hand enn i dekorasjonsmaterialer, det er en tid for alt. Men ja, det er nå rart å se flyttelasset mitt slik, kun en brøkdel av det første flyttelasset, men dog, ett bevis på at dette ikke bare var en liten svipptur hjemom gården.

Det er rart å være her igjen. 100% fint, men samtidig er jeg veldig bevisst på at mor har gått bort, og det er jo trist. Men jeg har mye å glede meg over, som for eksempel kondolanseblomster. Titt gjerne på min Insta-story (her er instagramkontoen min) for litt om det, og så lover å dele mer om blomstene til bisettelse og minnestund i dagene fremover!

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

4 KOMMENTARER

  1. Velkommen hjem – både fra Fet og fra en lang reise i sjel og minner. Gleder meg til å følge siden din når det går mot vår – her er det en med stor hage og stort behov for gode råd!

  2. Ikke noe er som å komme hjem til eget hjem, etter lang tids fravær. Og så mange flyttekasser du har! Det går ikke alltid slik en planlegger, men det var det riktige valget; å prioritere din mor. Det vil du aldri angre på.
    Og nå har du sikkert mange planer for hva du skal gjøre med alt i kassene, og det er godt å ha noe å henge fingrene i nå som du er hjemme igjen, og skal komme tilbake til hverdagen.
    Ønsker deg lykke til i tiden framover og gleder meg til nye innlegg. Klem fra Berit.

  3. Sikkert godt å komme hjem igjen, men så myyyyyye snø da! Fint du kunne være der for moren din den siste tiden. Sånne dager glemmer man aldri. Det blir verdifulle minner for hjertet det. Lurt å finne deg en skrivebok, eller å skrive på daten, ting du har tenkt på i det siste. Etter noen år er det fint å lese det om igjen og tenke.Skjønner du har gode minner, og det er en gave.

    Ja, nå er det utpakking og rydding. Jeg ser jo at du allerede har fått inn friske perleblomster. Nå går det mot vår og det er herlig. Ha en fin kveld.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her