#etårihagen: Balkongen i mars!

Jeg har tenkt på det i mange år, men i år skal jeg endelig gjøre det skikkelig skikkelig! I år har jeg valgt meg ut noen fotomotiv som jeg skal gjenskape hver enkelt måned, dele med dere underveis, og etterhvert lage til en serie hvor jeg og dere kan se hvordan hagen utvikler seg.

Og jeg håper du blir med og gjør det samme fra din grønne flekk! Enten det er en hage, balkong, bakgård eller utsikten fra kontorvinduet ditt.

Pst: Det er kjekkest om utsnittet er likt fra måned til måned så skriv ned akkurat hvor du sto når du tok bildene, det kommer du nemlig til å glemme… Når du så tar neste månedes bilde så går du dit du beskrev, og ser på det forrige bildet for å kopiere utsnittet.

Motiv 2. Står med ryggen mot rekkverket, midt på.

Det kjennes kanskje ikke spesielt spennende å ta bilder nå, de fleste hager er dekket med snø eller er nakne, men sett i gang, for det snøkledde bildet er gull når du om noen måneder sammen med sommerens frodighet!

Jeg håper DU og alle andre blir med på å ta slike bilder!

HVORDAN DELTA:
-Har du åpen instagramkonto kan du legge bildene der og tagge med #etårihagen og @moseplassen
-Har du blogg kan du gjerne lage bloggpost, husk å legge en lenke til bloggen i kommentarfeltet på bloggposten min. 
Eller du kan legge bildet i facebookposten jeg lager hver måned.

Motiv 3: Står en meter foran bakveggen, midt på

Pst. For min del vil det også bli en ekstra stor forskjell, om en uke eller to skal rekkverket byttes ut med noe helt annet! Jeg er veldig spent på det, har sine fordeler og ulemper…. men mer om det etterhvert :D

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her