Snart sesongstart for Trädgårdstider!

Den som venter på noe godt venter ikke forgjeves!
Det var nok mange som var misfornøyd i fjor når Trädgårdstider bestemte seg for å ikke sende samme sesong som de tok opp, det førte jo til at det ble det ett år uten nye Trädgårdstid-episoder. Men til gjengjeld så kommer de da altså MYE tidligere igang på våren, og snart er Pernilla, Malin, Tareq og John i stua di igjen :)

Sendinger for Trädgårdstider starter opp tirsdag 12. mars, kl 20.00! Repriser og nett-tv er det også, det finner du i tv-oversikten nedenfor :)

Gjengen skal fikse opp ett nytt sted, som er ganske så gjengrodd og fullt av potensiale. Så blir det samme opplegg som vanlig, med en miks av dyrking og annet hagearbeide, samt matlaging og andre små prosjekt hvor man lager noe av eller til hagen. Og mye god stemning.

Trädgårdstider 2019, bilderettighet svt.

Oversikt over alle tv-program på tv:

Tradisjon tro, jeg serverer også denne våren dere en oversikt over hvilken hageprogram du kan finne på tv-en din. Foreløpig er det bare gamle episoder av Trädgårdstider, men det gjør så godt å la tv og sjelen fylles med blomster at det går helt fint med repriser, eller hva?

Oppdatert: Plutselig dukket det opp noe nytt når jeg sveipet på TV gitt! Jeg har lagt til «ny hage på en dag» i oversikten.

Hygge i hagen (Trädgårdstider)
Sendes på NRK 1 alle hverdager kl 09.25
Ulike sesonger, alle er vist på nrk tidligere.
Kan også sees på nrk nett-tv

SVT. Trädgårdstider
Første episode sendes på SVT 12. mars kl 20.00, med repriser 13 mars 14.15 og 23.20, samt 16 mars 01.25 og 17. mars 21.0
Andre episode sendes 19.mars kl 20.00, med en haug påfølgende repriser som jeg skriver opp når vi nærmer oss den uken.
Kan etter sendetid sees på svt sin nett-tv, (ja, også fra Norge).

FEM: Ny hage på en dag (Desperate landscapes)
Amerikans hageserie hvor de i hver episode bygger en hage fra scratch.
Ny episode sendes hver hverdag kl 1350, gårsdagens i reprise rett før kl 1320 (i alle fall sendetid nå de nærmeste dager)
Obs: Har akkurat sett en episoder og kommer ikke til å se flere, altfor ståkete for meg, men kan jo passe deg lell!

Og, jeg minner de av dere som har Netflix på at det ligger tre Monty Don serier der: (Franske hager, Italienske hager og Store drømmer liten plass).

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her