Nytt rekkverk og #etårihagen

Denne uken ble rekkverket endelig ferdig!
Det ble pent, jeg må være enig med alle i det. Og det fotograferer pent, det er jo absolutt praktisk å bli kvitt alle skyggene det gamle gjerdet lagde og som støyet mye for bildetaging.

Men selv om dette er pent så er jeg fortsatt skeptisk til hvor praktisk det er med glassrekkverk. Det må nok vaskes for å holde seg pent, ikke minst når ymse blader etterhvert vil feste seg til glasset, her blir jo noe over snittet frodig etterhvert…

sette automatisk vindusvasker på bursdagsønskelista?

Litt kjipt er det også at gjerdet nå er betydelig høyere, jeg har mistet den store gode håndløperen i tre som var hyggelig å lene meg mot, og at det nå ikke lengre er mulig for planter å snike seg gjennom slik de kunne før. Og så er det i overkant mye ut og innsyn på nordsiden så jeg må sjekke ut hva jeg kan gjøre med folie der.

Menmen, jeg skal naturligvis få dette til å funke, bare ikke villig til å være overbegeistra ;)


Men jada, det har blitt fint, og finere skal det bli! Det er så herlig at våren nå er i gang :D

Bildene her er en del av #etårihagen prosjektet mitt! Jeg tar bilder av det samme utsnittet en gang pr måned, og slik kan jeg etterhvert sette sammen bildeserier som viser hvordan hagen utvikler seg.

Bli med du også! Du kan dele bildene med #etårihagen og @moseplassen på Instagram, eller legge de i facebooktråden. Gleder meg til vi kan følge hagene folde seg ut!

Bare se så artig det er å ha mulighet til å følge forskjellene så tydelig som her!
Første bildet er tatt 17. mars, det andre 13. april. Mellom der har det kommet opp nytt rekkverk, krukker har blitt flyttet rundt, og så har det skjedd vår oppi de :D

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. Det ser flott ut ved første øyekast, men jeg forstår din skepsis. Og det må jo gjøres rent på utsiden også, innimellom? Jeg er rått spent på hvordan de som besluttet dette, har planlagt at dette skal foregå? Og til hvilken kostnad, for hvem? Eller skal du bøye deg over det høye gelenderet med vannslangen, og glede de som bor under deg med en såpevannsdusj? Jeg håper du vil fortelle om dette også, når tiden kommer!

    • Det går fint å vaske det ovenfra med glassvaskeutstyr på stang, vannslange og litt dusjing går også fint, det er en bred kant utenfor glasset så med litt omtanke kan man spyle endel og søle ganske lite. Men jeg ville ha gjort det en dag det var overskya ja, ellers kan det fort blåse inn litt vann til de nedenfor. For min del er det mest det AT det må vaskes som er pes, det praktiske i gjennomføringen skal da ordne seg.

      Det er ikke så lett å lage gode løsninger for rekkverk nå, for når du bytter ut rekkverk så må det være etter dagens standard, og når en bor så høyt som meg så skal rekkverk være svært høye. Glass har den fordelen at barn og fulle folk ikke kan klatre på det, så det er ekstra trygt. Og om man ikke valgte glass så måtte det vært masse høye spiler, og på grunn av fall i gulvet for sluk så er rekkverket her på det høyeste nesten 140 cm høyt, så det blir jo litt vel mye bur bak..

      Så selv om jeg ikke er så begeistra for denne løsningen, så er det ikke sikkert jeg hadde vært mer begeistret for andre løsninger ;) Jeg likte det jeg hadde jeg, men det var ikke trygt lengre så det måtte byttes ut.

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her