På magasinforside!

Akkurt nå står jeg og putler med planter i massevis av bladhyller over hele landet. Det er litt snålt for meg må jeg si!

Min balkong med meg i havnet nemlig på forsiden av :rom123, et interiørblad fra Egmont. Inni bladet er det en 10 siders sak, hvor dere får se balkong, stue og kjøkken anno 2017. Veldig veldig fin sak laget av Eva Høydalsvik (journalist) og Nadia Norskott (foto).

Reportasjen er en republisering av saken som Bonytt hadde på trykk i fjor, og jeg må si jeg synes det var et artig gjensyn for de har satt alt sammen på ny måte :) Om du har lyst kan du se en liten gjennomblaing av saken på min Instagramkonto

Niese Heidi og jeg har «gjenskapt» forsidebildet i dagens balkongoppsett :)

Jeg visste at :rom123 skulle trykke saken, men ante ikke at den ble vurdert for forside før jeg ble tagget av en venninde i ett bilde. Først ble jeg litt oppgitt for jeg trodde det var en «plag en venn og vinn» konkurranse, men så plutselig så jeg at jeg var i inni ett av bildene, og at posten var :rom123 som spurte leserne hvilken forside de foretrakk!

Heisann tenkte jeg, dette blir jo garantert ikke min, men så gøy at de har laget en forsidetest, og så slang jeg ut en kjapp post om det på FB.

:rom123 spurte leserne, og dere svarte!

Og så slo Internett til og ga meg en kjempeklem! For tror du ikke dere lesere i horder stakk over til :rom123 og i klare ordlag sa i fra hvilken forside dere synes det skulle bli da :D Skjønne dere! Rom123 ble rett og slett teppebombet med kommentarer og hadde jo ikke noe valg… hehe.

Bladet står i hyllene nå, og om du ikke allerede har lest saken hos Bonytt så synes jeg absolutt du skal tusle innom en bladkjosk og skaffe deg litt påskelektyre :)

Alle bilder av meg er tatt av Heidi Holter-Hovind :)

Anne Holter-Hovind
Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram, Facebook og gjennom nyhetsbrev for jevne hagedrypp.

1 KOMMENTAR

  1. Å så kjekt, Anne! Gratulerer! Ble fristet til å kjøpe bladet, det var en herlig energi i den forsiden Gleder meg til å se, lese og nyte bilder og info.
    Har akkurat vært ute og beundret et plommetre i full blomst og massevis av judaspengeblomster som er så herlig farge, (mørkelilla er mine), masse «lykke» i hver blomst Leste om de hos deg Ha en deilig dag i solen!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her