Spretten søndag – Ekorn spiser lønneblomster

ekorn spiser lønneblomsterFor det aller første, jippi, vår lille venn kom innom i går 😀 Nå har jeg bilder for en par søndager fremover!

Jeg har jo tidligere observert at fuglene spiser lønneblomster, men jeg ble temmelig overraska når ekornet begynte å «renske» treet for små gul-grønne blomster. Det er vel nektaren han forlystet seg på, naturens sukkertøy. Deilig dessert etter at han hadde fråtset i fettkartongen 🙂

My littel furry friend turned up again yesterday. Im all smiles 😀 Here he is eating on the flowers of the Norway mapel.

Hei og velkommen til Moseplassen! Her deler jeg, Anne Holter-Hovind, hagetips, inspirasjon og ikke minst hageglede. Bli med meg ut i hager og balkonger, og fyll hverdagen med sprudlende opplevelser :) Følg meg gjerne på Instagram for jevne hagedrypp.

3 KOMMENTARER

  1. […] Ekornet spiser her på lønneblomstenr, noe jeg også har sett fuglene gjøre, gjerne mens de fremdeles er i knopp. Jeg regner med at det er endel søt nektar eller lønnesirup i knoppene. Litt brysomt å få spist de ser det ut til å være, men jeg fulgte dette ekornet en lang stund mens det føyk hit og dit og forsynte seg 🙂 Her kan du se flere bilder av lønneblomstspisende ekorn […]

  2. Hei! Lønneblomster smaker veldig godt for oss mennesker også! Jeg er lærer i barneskolen og lærer elevene å spise lønneblomstene. De er veldig søte og gode! Og de blir enda søtere senere på våren. Prøv!

LEGG IGJEN ET SVAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her