Moseplassen – livet i hagen
Fugler

Storforlangende svarttrost

Published on: 06. februar 2011
11 comments

Denne uken skulle jeg ta noen bilder til en liten artikkel i bladet BoligDrøm hvor jeg er månedens blogger for april. Temaet for artikkelen er vårpotter, og jeg hadde drevet frem noen løkblomster skulle danderes for fotografering. Jeg byttet ut den krukken som har stått ved hagedøren i vinter, beplantet og tok bilder.

Jeg hadde knapt kommet inn døren før unge herr Svarttrost (den tamme fra juletrefilmen) dukket opp. Han var jo helt sikker på at jeg hadde laget til noe fint til han for den krukken har jo vært fast foringsplass i vinter, så han var rimelig fornærma over at det ikke var noe  mat i krukken hans!
Snill som jeg er la jeg ut et eple og håpet mosen og blomstene kunne få litt fred fra nappingen..

Krukken var for tung til å flyttes inn, perleblomstene sang på siste vers og det har vært rundt null grader her i det siste. Så jeg bestemte jeg meg for at blomstene kunne få prøve utelivet noen dager til jeg hadde fått bilder i fint lys. Det gikk bra så lenge jeg husket på å dekke blomstene om natten, men så glemte jeg det og så ble det streng kulde, så dermed ble det litt kaos der ute. Men svarttrosten trives lell de, bare det er mat mellom blomstene 😉

Tags: svarttrost
Share
fuglefryd-fuglebok

Årets julegave?

Blogglistenhits