Moseplassen – livet i hagen
Fugler

Kjøttmeis-barn i hagen allerede :)

Published on: 04. mai 2011
13 comments

For en par dager siden oppdaget jeg til min store glede en kjøttmeisunge! Jeg hadde da hørt pipingen en par dager, uten å greie å se fuglene, men i går fikk jeg da omsider syn på den. Jeg har siden dess prøvd å få de på film, men de er ikke riktig samarbeidsvillige så da ble det noen arkivbilder fra i fjor.

Kjøttmeisen er en av de fuglene som bor i hagen her gjennom året. De hekker gjerne i fuglekasser og er ivrige gjester på fuglebrettet. Disse på bildene er nok ganske ferske ut av redet siden de er så grå, ganske raskt får de de gule magefjærene som jo er så karakteristiske for kjøttmeisen.

Lyst til å se flere bilder av fugleunger? Jeg legger av og til inn stikkord/nøkkelord. Slike stikkord finner du nederst i bloggpostene, klikk der det står fugleunge!


Share
fuglefryd-fuglebok

Årets julegave?

Blogglistenhits