Moseplassen – livet i hagen
ekorn

Spretten søndag, hvordan drikker ekornet når det er minusgrader?

Published on: 27. januar 2013
8 comments

Jeg steller godt for hagegjestene mine, med både hotell, restaurant og spaavdeling. En viktig (og lettvint) del av Moseplassens sommertilbud er et stort fat med vann. Det er veldig poulært blant både fuglene og ekornet, og brukes både for å drikke, og for å bade eller kjøle seg ned. Men hva gjør hagens små gjester på vinteren når alt vann fryser til, skal vi styre med å sette ut lunkent vann til de?

Og svaret er nei, det trenger du slettes ikke, ikke når det legger seg snø i allefall, for da spiser både fugler og ekorn denne. Jeg ser ofte at fuglene tar en munnfull av snøen mellom andre ting de spiser på, og i dag var jeg så heldig at jeg fikk fanget ekornet i det det tok en bit fersk deilig nysnø.
nam! 😉

Share
fuglefryd-fuglebok

Årets julegave?

Blogglistenhits