Moseplassen – livet i hagen
Konkurranser

Hurra for hageinspirasjon! Leserenes “må-ha” lister etter x-faktor 2013

Published on: 21. februar 2013
18 comments

Det har vært en fryd å være hageblogger de siste ukene, bloggene og bildealbum har flommet over av inspirerende blomstring. Gamle kjenninger og nye bekjentskap er meldt på og har vist seg frem på scenen, og jeg sitter igjen med lange lister over planter jeg har lyst på til egen hage :)

Akkurat det veit jeg at mange andre også gjør, og derfor oppmuntrer jeg nå alle til å fortelle hvilken planter de har oppdaget gjennom konkurransen og ønsker seg, altså det vi i hageverden kaller en må-ha liste.

Alle er velkommen til å dele sine lister, uansett om du har deltatt i konkurransen eller ei. Har du en blogg eller hjemmeside så kan du gjerne skrive en post og så legge inn lenke i lenketingsten, har du ikke det så bruker du kommentarfeltet. Helt opp til deg hvordan du utformer din liste, om du bare lister opp navnet på dine favoritter eller gjør mer ut av det, men personlig så synes jeg det er ekstra artig med navnet på bloggen/personen som har inspirert og en lenke til bidraget med planten. Dermed er det lettere for leserene å forstå hvilken plante du er fan av og selv bli inspirert, og så er det jo koselig for den som inspirerte deg :)

Du finner alle de seks innledende rundene her:
Rosa blomster- Hvite blomster – Røde og orange blomster- Blå blomster – Gule blomster – Sorte og grønne blomster

Om konkurransen
Disse må-ha listene har ikke noe med selve konkurransen å gjøre, den ruller og går videre på egenhånd. Juryen er i gang med å velge ut sine kandidater, og den 26. februar offentliggjør jeg hvem finalistene er. Det er så dere lesere som stemmer frem vinnerne, som offentliggjøres her på Moseplassen 1.mars.


');

Tusen takk til alle som deltar i konkurransen og bidrar til å spre så mye glede og inspirasjon! Jeg har ikke kapasitet til å kommentere hos alle, men jeg har satt svært stor pris på alle bidragene. Takk også til de av dere som nå velger å legge ut deres må-ha lister, dere bidrar til å spre inspirasjonen videre! :)

PS: Bildet på toppen er av en av plantene som havnet på min “må-ha” liste etter fjorårets x-faktor blomsterutgaven (og som nå er anskaffet). Det er sort iris chrysographes, inspirert av Marits hagedagbok.

Share
fuglefryd-fuglebok

Årets julegave?

Blogglistenhits