Ekornungen tok seg en tur inn :)

I dag kom tre små nysgjerrige rakkere innom, en av de tok like greit en tur inn! Soverommet ble grundig utforsket, noe jeg håper ikke resulterer i ny runde med fuglelopper, tviler nemlig på at de klør noe mindre med ekornungelopper enn fugle-fuglelopper ;)

Det kan godt hende at dagens små gjester er de som egentlig bodde her i hagen før ekornmora flyttet de. Har du ikke sett den bildeserien så anbefales den helhjertet!

ekornbarn1

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

13 Comments

 1. Frontline finnes som spray, kjøpes på apotek. Kjekk å ha der ekorn og andre ville dyr har vært på besøk. Sengeteppe, dyretrekk etc kan vaskes på 90 C eller puttes i fryser i 2 intervaller med opptining i mellom. Søte ekorn :)Liker bildene dine

  1. Takk for tips :) Det gikk heldigvis bra denne gangen

 2. Så koseligt <3 Heldige du som har ekornunger, må være en flott opplevelse! Synes det er fasinerende dyr, som er gøye å følge med på.

  1. Jeg synes også jeg er veldig heldig :)

 3. Hihi! Så herlig:) Supersøt!!

  Vil ønske deg og dine en strålende 17.mai!
  Vi sees <3

  STOR KLEM
  anette

  1. Klemklem! Håper ikke det blir lenge til vi sees :)

 4. Åh ekornunger faktisk! Hvilken lykke. Heldige du. :)

 5. Så artig! Her får vi håpe at de holder seg unna siden det sitter 2 katter på lur. Men jeg husker fra jeg var barn at et kull med ekornunger laget kaos på busstoppet forde de ble med inn på morgenbussen :) Jeg er forresten full i fugleloppebitt. Det er et sikkert vårtegn… Ha en flott 17 mai og en strålende langhelg :)

  1. Ååå, så herlig da! Nysgjerrige små rakkere!
   Og fugleloppebitt ja, det var lenge siden sist jeg fikk noen av de, men i år ble vi alvårlig angrepet både mannen og jeg. Heldigvis er det over nå

 6. Så søte de er!

 7. Ragnhild Myrdahl

  er det noen som vet hvor gamle ekornungene er når de må klare seg selv, blir forlatt av mor.

  1. Hei Ragnhild, jeg siterer fra noe jeg har skrevet før:
   “Ekornungene er helt hjelpesløse til å begynne med, de fødes nakne og får pels etter 10 dager, og åpner ikke øynene før etter fire uker. Etter fem uker er de så vidt mobile, og etter 8-10 uker er de selvforsørgende. Ekornbarna får melk frem til ca 8. uke, men fra og med femte uke er det gradvis avvenning.”