Moseplassen – livet i hagen
Hagen

Kompost og gift: Tredje video fra Hageselskapet og miljøverndepartementet

Published on: 24. mai 2013
3 comments

Kampanjen “Summende hager” ruller og går med stor suksess! Svært mange blir inspirert til å hjelpe humla, men kampanjen handler ikke bare om det, den rommer hele hagen. Hageselskapet har i sammarbeid med Miljøverndepartementet laget en serie videoer om hvordan ha en mer bærekraftig hage som kan bidra positivt til naturen, uten at det går ut over hagehyggen. Temaene har vært å legge til rette for humla og andre pollinatorer, hvilken valg i hagen som gjør den mer miljø og klimavennlig, og i dag tar de for seg kompost og gift. Hvorfor du bør kompostere, og hvorfor du ikke bør bruke gift:Kompost har lenge vært vår dårlige samvittighet, vi har ikke vært flinke nok der, rår ikke med alt rett og slett. Men jeg lærte nå i våres et fint triks av Morten på Randsesund planteskole som vi bruker flittig, bladmasse blandes rett inn i jorda! Se video hvor han forklarer hvordan han lager god jord her.

Share
fuglefryd-fuglebok

Årets julegave?

Blogglistenhits